AKP'nin Ankara adayı Turgut Altınok, 14 Mart Tıp Bayramı vesilesiyle Etlik Şehir Hastanesi'nde görev yapan doktor ve sağlık çalışanlarına karanfil dağıttı. Gazetecilerin mal varlığını açıklama konusundaki sorusuna cevaben Altınok, "Ben orada ayeti diyorum. Her şey Allah'ındır diyorum. Objektif bir televizyonculuk yapın. Diyorum ki belediye başkanı olduğumda 'Ankara'nın en zengin belediye başkanı' diye haberler, yapıldı. Mal varlığımı yakın zamanda açıklayacağım" şeklinde konuştu.

Altınok, "Onu ben istediğimde duyacaksınız" diyerek şunları ekledi: "Herkes saklı gizli mal varlığına baksın. Altınok'un sakladığı gizlediği bir şey yok. Başkan olduktan sonra mal varlığım azalmıştır, belgeleriyle... Dolayısıyla hırsızların, dürüstlere çamur atma hakkı yoktur. Altınok'un, hayatı saftır, nettir ve temizdir."

Özgür Özel açıkladı! Devlet Bahçeli ile ne konuştular? Özgür Özel açıkladı! Devlet Bahçeli ile ne konuştular?

Önceki bir röportajda da mal varlığı konusunda konuşan Altınok, "Mal bizim değil Allah'ın, biz emanetçisiyiz. Altınok'un mal varlığı, belediye başkanı olmadan önce. "Belediye başkanlığına baktığımızda kayıp var... Londra'da evim falan yok, çocuklarımın şirketi de yok. Londra'da belediye başkanlığı maaşıyla ev alamazsınız. Londra'da kimin evi varsa ona sorun. Altınok'un neyi varsa Türkiye sınırlarındadır" ifadelerini kullanmıştı.