Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki Turkcell Süper Kupa mücadelesi, Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'daki Al-Awwal Park'ta (Kral Suud Üniversitesi Stadyumu) oynanacak. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından düzenlenen 17. Turkcell Süper Kupa'da geçen sezonun Süper Lig şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası kazananı Fenerbahçe karşı karşıya gelecek.

Hatayspor’dan, TFF ve Halil Umut Meler’e videolu tepki! Hatayspor’dan, TFF ve Halil Umut Meler’e videolu tepki!

Müsabaka, Türkiye saati ile 20:45'te başlayacak ve ATV kanalından canlı olarak yayınlanacak. Hakem Abdulkadir Bitigen'in yöneteceği maçta yardımcı hakemler Erdem Bayık ve Mustafa Savranlar olacak. Maçın dördüncü hakemi ise Volkan Bayarslan olacak.

Bu müsabaka, iki takım arasında geçen hafta oynanan ve 0-0 berabere tamamlanan Trendyol Süper Lig maçının ardından 5 gün sonra gerçekleşecek. Kazanan takım, 17. Süper Kupa'yı müzesine götürecek.

Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki Süper Kupa mücadelesi, 1965-1966 sezonundan bu yana düzenlenen organizasyonda 7. kez gerçekleşecek. İki takım arasında yapılan son 10 resmi maçta Galatasaray 4 kez galip gelirken, Fenerbahçe ise 2 kez sahadan galip ayrıldı.