Süper Lig'in 26. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Çaykur Rizespor'u 3-1 mağlup ederek önemli bir galibiyet elde etti. Maç sonrasında TV8.5 ekranlarında değerlendirmelerde bulunan spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin teknik direktörü İsmail Kartal'a çeşitli eleştirilerde bulundu. Ayrıca, İrfan Can Kahveci'nin kadroda yer almamasını 'futbola ihanet' olarak değerlendirdi.

Dilmen, İsmail Kartal'a geçen haftaki maçta olduğu gibi Dzeko'nun oyundan çıkarılması ve Serdar Dursun'un kadroya alınmaması konusundaki tercihleri için eleştirilerde bulunarak, "Geçen haftaki kayıp puanda da aynı şekilde Dzeko'yu gole ihtiyacın varken çıkardın. Karagümrük'ten bugünler için aldığın Serdar Dursun'u kadroya almadın. Eleştiren insanların dediklerini uyguladın sen şimdi." dedi.

Beşiktaş'ın Salih Uçan'a yaptığı teklif belli oldu Beşiktaş'ın Salih Uçan'a yaptığı teklif belli oldu

Ayrıca, İsmail Kartal'ın, İrfan Can Kahveci'nin kadroda yedek kalmasını futbola ihanet olarak değerlendiren Dilmen, "İrfan Can'ın bu kadroda yedek kalması futbola ihanettir. Artık İsmail Kartal'ın, İrfan Can'ı orta sahada da değerlendirip Cengiz'le beraber oynatması lazım ki artık oynatmak zorunda da kalacak." ifadelerini kullandı.

Dilmen, Serdar Dursun'un transferinin de önemine vurgu yaparak, "Serdar Dursun belki bir daha sezon boyunca oyuna giremeyecek ama bugün transfer edilmesinin sebebini de göstermiş oldu." dedi. Ayrıca, maç içinde yapılan Bonucci değişikliğini de olumlu bulan Dilmen, "Bonucci değişikliği çok doğruydu orta saha yorulunca Djiku'yu bir tık öne aldı ve takımı rahatlattı." şeklinde değerlendirmede bulundu.