Süper Lig'in 23. haftasında Fenerbahçe, sahasında MKE Ankaragücü'nü 2-1 mağlup ederek önemli bir galibiyet elde etti. Maçın ardından yapılan değerlendirmelerde, Rıdvan Dilmen'in Oosterwolde ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya attığı görüldü.

Naci Görür'den "Manisa" için uyarı geldi Naci Görür'den "Manisa" için uyarı geldi

Dilmen, maç sonrası yaptığı yorumda, "Bence Fenerbahçe'nin 1. stoperi Oosterwolde olmalı. İleride çok büyük paraya transfer yapacak Oosterwolde." ifadelerini kullanarak genç yeteneğin gelecekte büyük bir futbolcu olabileceğini dile getirdi.

"Unutmayın bu sözümü" diyen Rıdvan Dilmen'in yaptığı bu iddia, Fenerbahçe taraftarlarını heyecanlandırdı. Oosterwolde'nin performansıyla dikkat çektiği ve gelecekte yıldız bir futbolcu olabileceği değerlendiriliyor.

Dilmen, maçla ilgili genel bir değerlendirme yaparak, "Fenerbahçe ilk yarıda birçok gol pozisyon kaçırdı. Fenerbahçe, Ankaragücü'ne neredeyse hiç pozisyon vermedi. İlk yarı çok iyi top oynadı. Sonuçta 2-1 bitirmesi gelecek için önemli. Galatasaray 9-10 maç tek farkla kazandı. Bazen 4-5 atıp şampiyon olamayabilirsiniz." şeklinde konuştu.