Real Madrid'in genç yeteneği Jude Bellingham, Girona ile oynanan maçta sakatlandı. Yıldız oyuncu yaklaşık 3 hafta sahalardan uzak kalacak. Cumartesi günü oynanan ve Real Madrid'in 4-0 galip geldiği mücadelede 2 gol kaydeden Bellingham, maçın 56. dakikasında oyundan alındı.

Maç sırasında attığı golün ardından bileği burkulan Bellingham, kısa bir tedavinin ardından sahaya döndü ve takımının 3. golünü de kaydetti. Ancak oyuna devam edemeyen genç oyuncu, 56. dakikada oyundan çıkarıldı.

Yapılan açıklamaya göre, Bellingham'ın sakatlığı nedeniyle yaklaşık 3 hafta sahalardan uzak kalması bekleniyor. Bu süre zarfında genç oyuncunun Leipzig, Rayo Vallecano, Sevilla ve Valencia maçlarını kaçırması öngörülüyor. 6 Mart'ta oynanacak Leipzig maçına yetiştirilmesi bekleniyor.

Derbinin VAR kayıtları açıklandı Derbinin VAR kayıtları açıklandı

Jude Bellingham, bu sezon Real Madrid formasıyla çıktığı 28 resmi maçta 20 gol atarak takımının önemli isimlerinden biri haline gelmişti. Ayrıca, ligdeki 16 golle gol krallığında lider durumda bulunuyordu. Bu sakatlık, Real Madrid için önemli bir eksiklik oluştururken, aynı zamanda takımın defans oyuncusu Antonio Rüdiger'in sakatlığının devam ettiği de belirtiliyor.