Live Spor gazetesi, Terim'in göreve getirilmesiyle ilgili haberinde, “Alafouzos'un Panathinaikos'u ligin ilk sırasına çıkaran Jovanovic'e Noel hediyesi nankörlük" yorumunu yaptı.

Gazete, "Panathinaikos taraftarları adına" Jovanovic'ten özür diledi, Sırp teknik direktöre hitaben, "Sonsuz teşekkür ediyoruz" dedi.

Sport Day gazetesi, manşetinde "Halkın öfkesi tetiklendi" dedi.

Süper Lig’de bu hafta tüm maçlar aynı gün ve saatte oynanacak Süper Lig’de bu hafta tüm maçlar aynı gün ve saatte oynanacak

Panathinaikos taraftarlarının, Jovanovic'i aniden görevden alan ve Terim’le anlaşan Alafouzos'a tepkilerinin sürdüğünü yazan gazetenin haberinde şu satırlar yer aldı:

"Panathinaikos kaynayan bir kazana dönüşüyor. Sırp teknik direktör kovulduğunu medyadan öğrendi. Taraftarlar ve oyuncular donakaldı."

Fos Ton Spor gazetesi, haberinde, “Alafouzos, Jovanovic'i İstanbul Boğazı'nda boğuverdi ve Terim’i göreve getirerek büyük risk aldı" ifadelerine yer verdi.

Gazeteye göre Panathinaikos'un Avrupa kupalarından elenmesi, Peristeri’ye yenilmesi ve başarısız transferler; Acun Ilıcalı'nın da girişimleri sonucu 70 yaşındaki "İmparator" lakaplı Terim'in göreve getirilmesinde rol oynadı.

Haberde ayrıca Yuanistan'da "Yeşiller" olarak nitelendirilen Panathinaikos taraftarlarının, Alafouzos'a öfkesinin arttığı, çok sevilen Jovanovic'in Yunnanistan Milli Takımı'nın başına geçebileceği belirtildi. (BBC TÜRKÇE)