Erdoğan ve Biden’ın görüşmesi ertelendi: Neden ertelendiği belli oldu Erdoğan ve Biden’ın görüşmesi ertelendi: Neden ertelendiği belli oldu

Yerel seçimlere yönelik heyecan dorukta ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Halk TV'deki programda İsmail Küçükkaya'nın konuğu olarak önemli açıklamalarda bulundu. Özel, partisinin hedeflerine dair iddialı konuşmalar yaparken, özellikle 5 büyükşehir için büyüyen hedeflerini vurguladı.

Özel'in değerlendirmelerine göre, CHP'nin hedefi 11 büyükşehrin üstüne 5 büyükşehri daha eklemek. Bu kapsamda, "Bir kere Bursa, Balıkesir, Manisa ve Denizli'nin dördünü de alsak şaşırmam. Giresun'u Sinop'u kazanacağız ve Trabzon'un merkezini kazanacağız. Afyon ve Uşak'ı yan yana kazanacağız. Kütahya'nın da çok büyük bir sürpriz potansiyeli var" şeklinde konuştu.

İstanbul seçimlerine de değinen Özel, sonuçların trendinin her anketle bir öncekine göre Ekrem İmamoğlu lehine ilerlediğini belirtti. "Her anket bir öncekinden Ekrem Başkan için iyi geldi. Öyle olunca trend hep yukarıya doğru gitti. İddialı bir şey söylemiyim ama şunu söyleyeyim, hani haksızlığa uğradı ikinci seçim oldu ya ben ikinci seçimdeki farkı artıracağını bekliyorum" şeklinde ifadeler kullandı.