Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında ikinci gizli tanık ortaya çıktı Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında ikinci gizli tanık ortaya çıktı

Nostradamus ve İbni Arabi'nin 2024 yılı öngörüleri, kuraklık ve yoksulluk gibi olumsuz hadiselere işaret ederken, artan ölüm olayları da dikkat çekiyor.

Fransız kahin 2024'te uluslararası çatışmaların artacağını öngördü. Kitabında buna dair "Kızıl düşman korkudan sararacak ve büyük okyanusu dehşete düşürecek." dedi. Kimine göre "kızıl düşman" komünist Çin olabilir. "Büyük okyanus", savaşın denizde, muhtemelen Hint Okyanusu'nda gerçekleşebileceğine işaret ediyor.

Nostradamus, kitabında "Kuru Dünya daha da kuraklaşacak ve büyük seller yaşanacak" diye yazdı. Kendisi ayrıca, bir tsunaminin yaklaştığını ve mahsulleri yok etmekle tehdit edebileceğini ima ederek çok büyük bir kıtlık konusunda da uyarı yaptı.

Nostradamus ayrıca Papa Francis'in 2024'te hayatını kaybedeceğini öngördü.

Muhyiddin İbnü’l Arabi “Saatlerin Hazinesi” kitabında 2023 yılında ateşli ve veba gibi hastalıklar çoğalacağını söylüyor. Bununla birlikte bir çekirge istilasına da dikkat çekiyordu.

Bir diğer önemli nokta ise 2023 yılında yer sallantılarına yapılan atıftır. Bu bilgi akıllara Kahramanmaraş depremini getiriyor.