KONYSİAD'ın Su Otel'de düzenlediği şubat ayı ikinci toplantısı, "2024 Yerel Seçimleri Öncesi Geçmiş Dönem Çalışmaları ve Yeni Projeler" temasıyla gerçekleşti. Toplantının onur konuğu olarak katılan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP'nin adayı Böcek, 5 yıllık görev süresinde yaptığı hizmetleri içeren bir video sunumunun ardından kürsüye çıktı.

Başkan Böcek, hizmet sevdasının Konyaaltı ile başlayıp tüm Antalya'yı kapsadığını vurgulayarak, "İki dönem üst üste büyükşehir belediye başkanlığını kazanan yok ama nasip olursa biz destan yazacağız. Hizmetin hasedi olmaz. Biz halka hizmeti Hakka hizmet olarak gördük" dedi. Afişlerinin kesildiğini belirterek tepki gösteren Başkan, "Afişlerimi kesiyorlar ama beni bu Antalyalının gönlünden sökemezsiniz. Siyasetin böyle ucuz olması hep karşı olduğum konudur. Antalya’ya emek veren herkesten Allah razı olsun” diye konuştu.

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu'ndan ilk sözler İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu'ndan ilk sözler

Başkan Böcek, Antalya'dan toplanan paralarla başka yerlere yapılan yatırımlara da değindi. "Biz göreve gelince bir taraftan yarım kalan projeleri tamamladık, bir taraftan da kendi projelerimizi hayata geçirdik. Antalya halkının parasıyla bu projeleri gerçekleştiriyorum" diyen Böcek, seçim öncesi yapılan hızlı tren ya da yol ihalelerine eleştiri getirerek, gerçekleşmeyen projeleri hatırlattı. Başkan, "Doğu Garajı yıllardır kaldı yanında nekropol var müze oldu. Onu da Bakanlığa devrettim turizme destek olsun diye. Eski belediye binamızı yeniledik şimdi büyükelçilerimizi karşılıyoruz orada" şeklinde konuştu.