Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yaparak, İYİ Parti Beypazarı İlçe Başkanı Recep Önder'in ABB Meclis Üyesi Atilla Çelik'in yakınları tarafından darp edildiği görüntüleri paylaştı. Videoda, Önder'in yüzüne sert darbeler aldığı, yerde sürüklenerek tekme tokat dövüldüğü anlar yer aldı. Saldırgan şahısların, Önder'e tehditler savurarak Mansur Yavaş ve Atilla Çelik'ten özür dilettiği görüntüler sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.

Melih Gökçek, paylaşımında şu ifadelere yer verdi: "Mansur Yavaş. Emrine uymayanı affetmez. Yer Beypazarı. Mansur'a bağlı iki ekip. Önce araları iyi. Esas ekip başı ABB Meclis Üyesi Atilla Çelik. Beypazarı'nda her şeye hükmeden adam. Diğer ekibin iki önemli adamı, Veysel Ayık (2019 seçimlerinde İYİ Parti adayı) ve can dostu Recep Önder. Veysel ve Recep sayısız usulsüz işlere şahit olunca Mansur ve Atilla'yı etrafta konuşmaya başlıyor."

Gökçek, videoda yer alan olayların arka planını aktararak, "Recep Önder, Mansur Yavaş ve Atilla Çelik'in hakkında konuşmalarının dozajını artırınca talimat veriliyor ve videodaki manzara ortaya çıkıyor. Özet, Mansur'a sesini yükselten işte böyle cezasını çeker. Hadi Ankara Mansur'a oy ver ki Ankara meçhule yelken açsın." dedi.

ASALA’nın şehit ettiği kahramanlarımızın adına "Dışişleri Şehitleri Anıtı" yapılacak! ASALA’nın şehit ettiği kahramanlarımızın adına "Dışişleri Şehitleri Anıtı" yapılacak!

Gökçek, Meral Akşener'in bu olaya tepkisinin nasıl olacağını merak ettiğini belirterek, "Bu arada bu videoyu seyredecek olan Meral Akşener şu anda Beypazarı'na İYİ Parti İlçe Başkanı yaptığı Recep Önder'e yapılanları görünce tavrı ne olacak, gerçekten çok merak ediyorum." ifadelerini kullandı.