Denizli'nin Pamukkale ilçesinde, kız arkadaşıyla kavga edip alkol aldıktan sonra 1'i sevgilisine ait 2 motosiklet ve 3 hafif ticari araç ile çöp konteynerlerini yanıcı madde dökerek kundaklayan 29 yaşındaki Piyade Uzman Çavuş İ.G., polis ekipleri tarafından yakalandı. Olay, Fesleğen, Mehmetçik ve İstiklal mahallelerinde meydana geldi.

İ.G.'nin kız arkadaşıyla yaşadığı kavganın ardından alkol alarak harekete geçtiği ve sevgilisine ait motosikleti ateşe verdiği belirlendi. Daha sonra ise ara sokaklardaki çöp konteynerlerini de yanıcı madde ile kundaklayan İ.G., 3 ayrı mahallede yangın çıkmasına neden oldu.

MEB erişime açtı! İşte yeni müfredat MEB erişime açtı! İşte yeni müfredat

Yangın ihbarları üzerine bölgeye sevk edilen itfaiye ve polis ekipleri, kısa sürede müdahale ederek yangınları kontrol altına aldı ve söndürdü. Yangın sonucu 2 motosiklet ve 3 hafif ticari araçta hasar meydana geldi.

Polis ekiplerinin yaptığı araştırmada, olayları gerçekleştiren şüphelinin Piyade Uzman Çavuş İ.G. olduğu tespit edildi. İ.G., gözaltına alındıktan sonra emniyetteki ifadesinde, kız arkadaşıyla yaşadığı kavga sonrasında alkol alarak araçları ve çöp konteynerlerini kundakladığını itiraf etti. Emniyetteki işlemleri devam eden İ.G., kavganın detayları ve nedenleriyle ilgili daha fazla bilgi vermedi.