Almanya tarafından çıkartılan Interpol kırmızı bülteniyle aranan organize suç örgütü lideri Eric Schroeder, İstanbul'da gerçekleştirilen "Kafes-25" operasyonu ile yakalandı. Schroeder, uyuşturucu ticareti yapma, suç örgütü kurma ve suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama suçlarıyla aranıyordu. Operasyon sonucunda, Schroeder'in yanı sıra 41 bin 850 euro, 38 bin Türk lirası, ünlü bir markaya ait kol saatleri, pasaport ve sim kartlar ele geçirildi.

Münevver Karabulut'un katili  Cem Garipoğlu'nun otopsi görüntüleri ortaya çıktı Münevver Karabulut'un katili Cem Garipoğlu'nun otopsi görüntüleri ortaya çıktı

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, "Hangi büyüklükte olursa olsun, hangi bülten ile aranırsa aransın, halkımızın huzurunu kaçıran uluslararası organize suç örgütlerine, zehir tacirlerine nefes aldırmayacağız. Hepsini tek tek kafesin içine koyacağız" dedi ve ülkede ulusal ve uluslararası organize suç örgütleri ile mücadele kararlılıklarını vurguladı.