Süper Kupa maçından sonra yer yerinden oynadı. Gerek sahada yapılan eylemler, gerek sosyal medyada konuşulan detaylar Galatasaray-Fenerbahçe maçını en çok konuşulan konu yaptı. Sosyal medyada ortaya atılan iddialardan biri oldukça dikkat çekici. Gazeteci Ahmet Ercanlar'ın X hesabından paylaştığı iddia akıllarda soru işaretlerine sebep oldu. Ercanlar paylaşımında, ''Bakın size tarihi bir şey yazacağım. Maçtan önce Kerem Aktürkoğlu, Fenerbahçeli Emirhan'a giderek "Maça kim başlarsa topu taca atsın ve olan olsun" diyor. Emirhan da tamam diyor. Maç başlayınca çocuklar şaşkın şaşkın taca atmalarını beklerken Galatasaray gol atıyor. Bu olayı umarım Emirhan çıkar anlatır. Nasıl bir mücadele içinde olduğumuzu, kimlerle mücadele ettiğimizi herkes görür.'' ifadelerini kullandı. 

Süper Lig’de 3’üncülük mücadelesi bitti: Kazanan Trabzonspor! Süper Lig’de 3’üncülük mücadelesi bitti: Kazanan Trabzonspor!

Bu iddia kısa sürede yayılırken bir hamle de Emirhan'dan geldi. Emirhan iddiaları doğrular şekilde Ercanlar'ın gönderisini beğendi. 

Fb Tweet