İstanbul'un Yeniçamlıca Mahallesi'nde dün akşam saatlerinde meydana gelen olayda, kuaföre tıraş olmaya gelen 17 yaşındaki B.S., içeride beklediği sırada motosikletli bir saldırganın silahlı saldırısına maruz kaldı. Kuaförün içerisinde gerçekleşen saldırı sonucunda genç, bacağından yaralandı.

Olayın ardından yapılan ihbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralı genç ambulansla hastaneye sevk edildi. Polis ekipleri ise olay yerinde incelemelerde bulunarak şüpheliyi yakalamak için çalışmalara başladı.

Öğretmen ataması için başvuru tarihleri belli oldu Öğretmen ataması için başvuru tarihleri belli oldu

Güvenlik kamerası kayıtları, saldırganın kuaförün önünden defalarca geçtiğini ve olaydan önce kuaförü kontrol ettiğini gösteriyor. Saldırgan, son gelişinde silahını doğrultarak saldırıyı gerçekleştirdi. Saldırı anı ve yaralanan genç ambulansa bindirilirken yaşananlar, güvenlik kamerası görüntülerine yansıdı.

Polisin olayı gerçekleştiren şüpheliyi yakalamak için başlattığı çalışmalar sürerken, olayın ardındaki nedenler henüz netlik kazanmadı. Kamuoyu, gelişmeleri yakından takip etmeye devam ediyor.