Hakan Altun hasta mı? Hakan Altun'un sağlık durumu nasıl? sorularının yanıtları araştırılmaya devam ediyor. Hakan Altun'un televizyon programı çekimleri öncesi hastaneye kaldırıldığı iddia edildi. Bilinci açık olan şarkıcının tedbir amaçlı 5 gün yoğun bakımda tutulacağı bilgisine ulaşıldı.

HAKAN ALTUN HASTA MI?

13 yıl önce beyin tümörü operasyonu geçiren Altun'un, beş gün yoğun bakımda kalacağı öğrenildi. Konuşma kaybı ve beyin kanaması riski olduğu iddia edilen Altun, gözlem altında tutulacak. Haberi öğrenir öğrenmez Altun'un annesi Meral Altun da hastaneye koştu. Şarkıcının partneri Sibel Can ile Hüsnü Şenlendirici de hastaneye gitti.

Dünyaca ünlü İtalyan moda tasarımcısı, hayatını kaybetti Dünyaca ünlü İtalyan moda tasarımcısı, hayatını kaybetti

Ünlü şarkıcı Hakan Altun, 21 Nisan Çarşamba günü kendini iyi hissetmediği için arkadaşları tarafından apar topar hastaneye kaldırılmıştı.

Tedbir amaçlı bir süre yoğun bakımda yatan Altun'dan güzel haber geldi. Şarkıcının doktoru Prof. Dr. Ali Çetin Sarıoğlu, "Ufak bir damar tıkanıklığı vardı, o açıldı. Bugün taburcu olabilir" ifadelerini kullandı.

Sanatçı Hakan Altun, 2007 yılında özel bir hastanede 2.5 saat süren operasyonla ameliyat olmuştu. Altun'un beyninin sağ tarafında bulunan mandalina büyüklüğündeki iyi huylu olduğu tahmin edilen tümörün alındığı açıklanmıştı.

HAKAN ALTUN'UN SAĞLIK DURUMU NASIL?

48 yaşındaki Hakan Altun'un ''Sırtım ağrıyor, doktora gitmek istiyorum.'' dediği öğrenildi. Hakan Altun'un beyin ameliyatını gerçekleştiren doktorun kontrolünde olduğu ifade edildi.

Şarkıcı, beyin kanaması şüphesiyle Kanal D'nin bulunduğu Bağcılar'dan Nişantaşı'ndaki özel bir hastaneye kaldırıldı. Şarkıcı, 2007 yılında beyin tümörü ameliyatı geçirmişti.