KOÇ BURCU (21 MART-20 NİSAN)
Haftaya özel hayatınız, imajınız, tarzınız ile ilgili değişiklikler yaparak başlıyorsunuz. Yakın çevrenize gücünüzü hayatınızı nasıl kontrol altına aldığınızı göstermek ister gibisiniz. Hafta ortasında kazançlarınızda ve gelirlerinizde artışlar görülebilir. Kendinizi daha değerli hissedebilirsiniz. Maddi konularda güven arayışı ön plana çıkıyor. İş hayatında güç dengelerini oluşturmakta zorlanabilirsiniz.


BOĞA BURCU (21 NİSAN-20 MAYIS)
Hafta başında mahremiyet ve yalnız kalmak isteğiniz artacak. Hafta ortasında özel hayatınız, ikili ilişkilere bakış tarzınız, imajınız, görünümünüz ön plana çıkacak. Özellikle çalışma arkadaşlarınızın dikkatini üstünüze çekeceksiniz. Maddi konularda yapacağınız atılımlar, kariyer hayatınızda büyümenin gerçekleşmesine fayda sağlayacaktır. Uzun zamandır bitirmek istenip de bitirilemeyen konular ön plana çıkacak.

Kayhan Yıldızoğlu hayatını kaybetti Kayhan Yıldızoğlu hayatını kaybetti


İKİZLER BURCU (21 MAYIS-21 HAZİRAN)
Hafta başında sosyal çevreniz, kariyer vasıtasıyla tanıdığınız insanlar ve gelecek planlarınız ön plana çıkıyor. Tasarruflarınız ve yatırımlarınızı büyütme ihtiyacınız sosyal çevrenizin desteğiyle daha da kolaylaşacak. Yeni bir ilişkiye adım atabilirsiniz. Zihinsel anlamda kendinizi daha fazla yorabilirsiniz. Yoğun bir tempo sizi bekliyor. Geçmiş ilişkiler de gündeme gelebilir. Arkadaş grupları içindeki tavırlarda baskıcı olmamaya dikkat etmelisiniz.


YENGEÇ BURCU (22 HAZİRAN-22 TEMMUZ)
Hafta başında kariyer hayatınızda yeni bir açılım yapma isteğinizde olabilirsiniz. Yeni bir pozisyon, terfi veya yeni bir iş gündeminiz olabilir. İkili ilişkiler, ortaklıklar ve sözleşmeler alanında elde etmek istediğiniz güce sahip olmak için çabalayacaksınız. Arkadaş gruplarınız içindeki iletişim hareketlenecek. Ortaklıklarda ya da ikili ilişkilerde dayatmacı tavırlar sorun yaratabilir.


ASLAN BURCU (23 TEMMUZ-22 AĞUSTOS)
Hafta başında çalışma ortamınız ve iş hayatınızda elde etmek istediğiniz güce ulaşmak için çeşitli atılımlar yapabilirsiniz. Kariyer hayatınızda özellikle otoriteler önünde çok başarılı bir imaj çizmeniz mümkün gözüküyor. Herkes sizi konuşuyor olacak. Hukuki ve ticari konuların, yurt dışı bağlantılı işlerin hareketlendiği bir hafta sizleri bekliyor. İş hayatında daha çok maddi konulara odaklanacaksınız. Çalışma arkadaşlarıyla yaşanacak anlaşmazlıklara dikkat etmelisiniz.


BAŞAK BURCU (23 AĞUSTOS-22 EYLÜL)
Hafta başında gündeminizde tasarruflar, yatırımlar, ortak sermayeler, eşinizin kazançları, kredi, miras, sigorta gibi konularda önem kazanacak. Özellikle yurt dışı, seyahatler, farklı kültürler ile olan ilişkilerinizde olumlu gelişmeler olacak. İşinize yeni sorumlulukları, yeni alanları açarak büyüme sağlamanız olası gözüküyor. Seyahat planları yapılabilirsiniz.


TERAZİ BURCU (23 EYLÜL-23 EKİM)
İlişkiler, ortaklıklar, sözleşmeler, kontratlar, müşterileriniz gibi alanlarda önemli atılımlar yapacaksınız. Pasif kazançlarınızda artış olabilir. Hobileriniz, eğitim, öğretim, yurt dışı ve seyahatler konusunda harekete geçeceksiniz. İş birliği içinde olunan konuların ve ikili ilişkileriniz hareketli olacak. Kişisel zevke yönelik harcamalar ve ayrılan zaman artabilir. 


AKREP BURCU (24 EKİM-22 KASIM)İş hayatınız, çalışma ortamınız, günlük rutininiz veya sağlığınız konusunda yeni bir düzene adım atacaksınız. İkili ilişkiler, ortaklıklar ve yasal konular alanında olumlu gelişmeler sizi bekliyor. Bu alanda sizi daha güvende tutacak huzur ve sadakat dolu bir ilişkiye, ortaklığa adım atmanız mümkün. Krediler, bankayla olan ortaklıklar gündeme gelebilir. İkili ilişkilerde sahiplenici tavırlar artabilir. Ufak kazalara ve trafiğe dikkat etmelisiniz.


YAY BURCU (23 KASIM-21 ARALIK)
Hobileriniz, aşk hayatınız, yetenekleriniz, becerileriniz, eğlence hayatınız alanında yeni bir oluşuma adım atacaksınız. Liderlik vasıflarınızı daha fazla kullanabileceğiniz bir projeye adım atabilirsiniz. Çalışma hayatınız, sağlığınız veya iş ortamınızda kendinizi daha fazla güvende hissedeceksiniz. Kendini ortaya koymanın rahat olduğu ve yaratıcı faaliyetlerle daha çok ilgilenileceksiniz. Çalışma ortamında biraz tempoyu düşürmek istenebilir. 


OĞLAK BURCU (22 ARALIK-20 OCAK)
Özel hayatınızdaki köklü değişiklikler yapmanız olası gözüküyor. Çocuklar, aşk hayatınız, hobi ve eğlence gibi konularda daha keyifli bir sürece adım atacaksınız. Yatırımlardan sürpriz kazançlar elde edeceksiniz. Ebeveynlerin ve ev konularının daha çok gündemde olacak. Aşk hayatının da daha aktifleşeceği bir dönem başlıyor.


KOVA BURCU (21 OCAK-18 ŞUBAT)
Kardeşleriniz, yakın çevreniz, eğitim, öğretim ve iletişim alanında, bazı kısa seyahatler söz konusu. Evinizin içindeki ilişkileriniz size daha fazla keyif verecek. Uzaklardan misafirleriniz olabilir. Özel hayatınızda elde etmek istediğiniz özgürlüğü, eğitim, iletişim veya hobiler alanında hayata geçirmeye çalışabilirsiniz. Evle ilgili dekorasyon değişiklikleri yapmanız olası gözüküyor.


BALIK BURCU (19 ŞUBAT-20 MART)
Gelirler, kazançlar, kaynaklar konusunda önemli atılımlar veya planlar yapacaksınız. Bu atılımlar gelecek planlarınızda kendinizi daha fazla güçlü hissetmenizi sağlayacak. İnternet veya teknolojik alanda ev içinde daha konforlu bir düzen yaratmaya çalışıyorsanız, bazı tadilatlara girişeceksiniz. Maddi konulara daha fazla odaklanılacaksınız. Yakın çevreyle ilişkileriniz artacak. Gruplar içinde baskıcı tutumlardan uzak durmalısınız.