Serdar Ortaç'la beş yıllık evliliğini 2019'da sürpriz şekilde tek celsede bitiren Chloe Loughnan, boşandıktan sonra kendi ülkesine dönmüştü. Uzun zamandır aşk hayatında suskun olan ünlü model sessizliğini bozdu. 28 yaşındaki İrlandalı güzelin kalbini kaptırdığı isim İrlandalı futbolcu Andy O'Connell olduğu ortaya çıktı.

Dilan Polat'a şok! Bir dava daha açıldı Dilan Polat'a şok! Bir dava daha açıldı

Birlikte Maldivler tatilinde olan çifte kumrulardan Chloe, geçtiğimiz günlerde ilk tatil pozunu paylaşmıştı. Chole Loughnan paylaşımında "Benim" notunu eklemişti. Andy O'Connell'ın sosyal medya hesabına bakıldığında çiftin uzun süredir birlikte olduğu ortaya çıktı.

Chloe Loughnan ile küçüklüğünden beri tanışan Andy O'Connell, ülkesi İrlanda'nın Avondale United isimli futbol takımında top koşturuyor. Daha öncesinden de Connell'in, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde birlikte çekildikleri bir kareyi, "Seni seviyorum" sözleriyle yayınladığı görülmüştü.

Genç modelin yeni aşkının mesleği ise sosyal medyada ti' ye alınma konusu oldu. Sosyal medya kullanıcıları tarafından, "Gitti popçu, geldi topçu" espriler yapıldı.

Serdar Ortaç, 2019 yılında 5 yıllık eşi Chloe Loughnan'dan boşandıktan sonra 1 milyon TL değerindeki tazminatı her ay taksit taksit nafaka olarak ödüyordu. Eski eşi Serdar Ortaç'tan her ay belli miktarda nafaka alan Chloe, yeni sevgilisiyle evlendiği takdirde bu nafakadan mahrum kalacak. Daha öncesinden de Loughnan'ın Serdar Ortaç'ın nafaka ödemesini aksattığı için sitemde bulunarak "Serdar 5-6 aydır nafaka ödemiyor" ifadesinde bulunmuştu.