Fenerbahçe'nin yetenekli futbolcusu İsmail Yüksek, İznik Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen etkinlikte çocuklarla keyifli bir buluşmaya imza attı. Katılımcılardan gelen soruları içtenlikle yanıtlayan Yüksek, transfer konusundaki düşüncelerini paylaştı. "Transfer olacağım takımın sistemi de çok önemli" diyen genç futbolcu, "Önemli olan doğru zaman, doğru şartlar ve hangi sistemde oynadıkları. Benim oraya adapte olma sürecim de çok önemli" şeklinde konuştu.

Filenin Sultanları'ndan kötü haber! Filenin Sultanları'ndan kötü haber!

Avrupa'da bir adım atma hayalini gerçekleştirmek isteyen İsmail Yüksek, "Çocukluk hayalim Manchester United" ifadeleriyle geleceğe dair büyük hedefini açıkladı. Ayrıca, Fenerbahçe'nin UEFA Konferans Ligi'nde zorlu mücadelelerinden biri olan Twente maçını da hatırlatarak, her maçın kolay olmadığını vurguladı.

Ayrıca, genç futbolcu Arda Güler'e özel bir vurgu yaparak, "Arda Güler çok özel bir futbolcu, çok da güzel bir geleceğe sahip olacağını düşünüyorum. Bunu da geçen günkü maçta gösterdi. Umarım kariyeri boyunca bütün güzellikler onunla olur. Arda Güler şu an 19 yaşında, sizden yaklaşık 5 yaş büyük, o hayal ederek bu günlere geldi. Hayal etmeyi asla bırakmayın" diyerek genç yeteneklere ilham verdi.