Fenerbahçe'de transfer çalışmaları kapsamında stoper ve orta saha pozisyonlarına yönelik hareket devam ediyor. toper bölgesinde Çağlar Söyüncü ve Stefan Savic'in adı geçiyor. Çağlar Söyüncü'nün kiralık olarak düşünüldüğü, ancak alternatif olarak Atletico Madrid'in tecrübeli stoperi Stefan Savic'in de düşünüldüğü ifade ediliyor. Fenerbahçe'nin devre arasında bu iki isme yoğunlaşarak stoper transferini tamamlaması bekleniyor.

Orta saha transferinde ise Bosnalı oyuncu Rade Krunic'in öne çıktığı belirtiliyor. Milan ile 2025'e kadar sözleşmesi bulunan Krunic için Fenerbahçe'nin devre arasında çalışmalarına başlayacağı ifade ediliyor. Bosnalı orta saha oyuncusu için Sarı-lacivertli ekibin 4 milyon Euro altında bir bonservis bedeliyle transferi bitirmek istediği belirtiliyor.

Sergen Yalçın konuştu! Beşiktaş'a geri mi dönüyor? Sergen Yalçın konuştu! Beşiktaş'a geri mi dönüyor?

Ayrıca, Fenerbahçe'de bazı oyuncuların ayrılma ihtimali gündemde. 14 yabancı hakkını dolduran takımda Ryan Kent, Miha Zajc, Lincoln ve Michy Batshuayi'nin ayrılacaklar listesinde olduğu ifade ediliyor. Michy Batshuayi'nin, EURO 2024 öncesinde Belçika formasıyla daha fazla süre almak istemesi halinde iyi bir teklif alması durumunda ayrılmayı düşündüğü de bildiriliyor.