Türkiye mahalli ve idari yerel seçimlerinde sandık başına gitti. 34 siyasi partinin katıldığı, 61 milyondan fazla seçmenin oy kullandığı seçimde AK Parti'den, CHP'ye geçen Sancaktepe Belediyesiyle ilgili ortaya atılan "jakuzi" iddialarına tepkiler sürüyor.

Sancaktepe Belediyesi eski Başkanı Şeyma Döğücü, belediye binasındaki başkan odasında "jakuzi" iddialarına ateş püskürerek suç duyurusunda bulunan Şeyma Döğücü'den yeni bir açıklama daha geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 1 Mayıs Taksim açıklaması Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 1 Mayıs Taksim açıklaması

Tv100 canlı yayınına katılan Döğücü şu ifadeleri kullandı;

"Orada Şaban Sevinç dahil internetten alınmış jakuzi paylaşarak bizim başkanlık katında jakuzi yaptırdığımızı söylediler. Buna 1 milyonun üzerinde yorum geldi.

Buna herkesi o kadar inandırdılar ki. Benim itibarımla oynadılar. Hakkımı helal etmiyorum.

Beni çok üzdüler. Böyle bir şey olması mümkün değil. Buna nasıl inanıyor insanlar gerçekten hayretlerle karşıladım. Bizim şatafatla, lüksle işimiz olmaz.

Biz vatandaşımızın her daim yanındayız. Sancaktepe'ye gitsinler, oradaki tüm insanlara sorsunlar. Benim nasıl bir başkan olduğumu görsünler.

Vatandaşın, halkın yanında bir başkan olarak 5 yıl süresince elimin, yüzümün akıyla bir kadın başkan olarak siyasetin tüm pisliklerine rağmen çok başarılı bir belediye başkanlığı yaptığımı da ifade etmek istiyorum.