Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Yaşar Okuyan, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Başkent Üniversitesi Hastanesi tarafından yapılan açıklamada, Okuyan'ın uzun süredir tedavi gördüğü hastanede 26 Aralık 2023 tarihinde saat 02.46'da yaşamını yitirdiği belirtildi.

Trabzon’da dolmuş şoförleri deniz ulaştırma işletme mühendisliği öğrencilerini darp etti. Trabzon’da dolmuş şoförleri deniz ulaştırma işletme mühendisliği öğrencilerini darp etti.

Yaşar Okuyan kimdir?

Yaşar Okuyan, 28 Ağustos 1950 tarihinde Rize'nin Çayeli ilçesine bağlı Büyükköy'den Yalova'nın Elmalık köyüne yerleşmiş bir ailenin çocuğu olarak doğdu. İstanbul Özel Gazetecilik Yüksek Okulu mezunu olan Okuyan, siyasi kariyerine Milliyetçi Hareket Partisi'nde (MHP) başladıktan sonra, toplamda dokuz farklı partide siyaset yaptı. 1995-2002 yılları arasında Yalova milletvekili olarak görev yaptı ve 1999-2002 yılları arasında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı görevini üstlendi. Uzun bir süredir hastalıkla mücadele eden Yaşar Okuyan, 26 Aralık 2023 tarihinde hayatını kaybetti.