Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş'ın başkanlığındaki "Roman Dernekleriyle İstişare Toplantısı"na telefonla katılarak Roman seçmene seslendi. Toplantıya katılan Roman topluluğuna hitap eden Erdoğan, önümüzdeki seçimlerde sandıklarda güçlü bir duruş sergilemelerini istedi.

Erdoğan, "Roman kardeşlerim kendilerini vatandaş yerine koymayanlara sandıklarda en güzel cevabı verecek. Gerek Edirne gerek Tekirdağ gerekse Kırklareli'nde böyle bir patlamanın olması o kibirli tiplere en güzel cevap olacaktır" dedi. Ayrıca, Roman topluluğunun kararlı duruşunu takdir ettiğini ve sandıklara giderek güçlü bir mesaj vermelerini beklediğini ifade etti.

Roman kardeşlerinin kararlılığını öven Erdoğan, "Roman kardeşlerimizin ne kadar kararlı durduklarının haberlerini bu süreç içinde aldım. Pazar günü sandıklara gideceğiz, inanıyorum ki Roman kardeşlerim sandıkları patlatacak" şeklinde konuştu.

CHP’li belediye başkanı göçmenlerin nikah ücretini 25 kat arttırdı CHP’li belediye başkanı göçmenlerin nikah ücretini 25 kat arttırdı

Erdoğan, Roman topluluğunun vatandaşlık haklarına saygı duyulmasını ve kendilerine eşit muamele yapılmasını sağlamak için sandıkta güçlü bir duruş sergilemeleri gerektiğini vurguladı.