Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tekirdağ'da düzenlenen mitingde seçim öncesi önemli açıklamalarda bulundu. 8 ay önceki mitingdeki arzularını gerçekleştiremediklerini ifade eden Erdoğan, "Demek ki kendimizi ve projelerimizi Tekirdağlı kardeşlerimize tam olarak anlatamadık. İnşallah bu eksiğimizi 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri'nde telafi etmeye var mıyız?" diye konuştu.

Erdoğan, CHP'li belediyeleri hedef alarak, "Becereksizlik, işbilmezlik, ideolojik bağnazlık bunları öyle bir esir almış ki nereye ellerini atsalar orası adeta kuruyo, çöküyor, çürüyor" dedi. "CHP'nin idare ettiği şehirlerimizde vatandaşlarımızı bırakın vizyoner projelerle çalışmayı, klasik belediyecilik hizmetlerini bile almakta zorlanıyor" şeklinde eleştirilerde bulundu.

Yerel seçimlere 50 gün kala Erdoğan, partililere çağrı yaparak, "50 gün boyunca her zamankinden çok daha fazla çalışacağız. Ana kademe çok daha fazla çalışmaya var mıyız? Kadın kolları, çok daha fazla çalışmaya var mıyız? Gençler çok daha fazla çalışmaya var mıyız?" diye sordu.

Hoşça kal Meral Akşener Hoşça kal Meral Akşener