İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay, Kınık'ın köylerini ziyaret ederek halkla buluştu. CHP Kınık Belediye Başkan Adayı Sema Bodur ve CHP Bergama Belediye Başkan Adayı Tanju Çelik'in de katıldığı ziyarette, yurttaşlar Tugay'ı büyük bir sevgiyle karşıladılar ve "Türkiye seninle gurur duyuyor" sloganları attılar.

Ümit Özdağ'dan yerli üretim mesajı Ümit Özdağ'dan yerli üretim mesajı

1 Nisan sabahından itibaren İzmir'in güzel bir sabaha uyanacağını ifade eden Tugay, şu sözleri dile getirdi: "Görüyorum ve duyuyorum ki buraya bakanları getiriyorlar. Erzak verip vaatlerle seçmeni ikna etmeye çalışıyorlar. Ben biliyorum ki sizler kendi içinizden çıkan, dürüst ve çalışkan insanlara sahip çıkıyorsunuz. Onların hizmet kararlılığına inanıyorsunuz. Bu hikâye çok güzel başlayacak."

Herkese eşit şekilde yaklaşıp, hizmet edeceklerini vurgulayan Tugay, "1 Nisan’dan sonra bize oy versin vermesin kimseyi kimseden ayırmadan herkesi başımızın üstünde tutarak hizmet edeceğiz. Siz bizden isteyeceksiniz, talep edeceksiniz. Biz de yapacağız" şeklinde konuştu.

Ekonomik krizden etkilenen yurttaşların bu duruma artık ‘dur’ demesi gerektiğini vurgulayan Tugay, "Kimse yoksul olmasın, sosyal yardımlara muhtaç olmasın. Bu ülkede tam 20 milyon insan bugün devletten üç kuruş yardım almaya çalışıyor. Buna 'dur' dememiz lazım" ifadelerini kullandı.

31 Mart yerel seçimlerinde sandıktan zaferle çıkmayı hedeflediklerini belirten CHP Kınık Belediye Başkan Adayı Sema Bodur ise, "31 Mart'ta sandıktan zaferle çıkmak için tüm gücümüzle çalışacağız" dedi.