CHP Genel Başkanı Özgür Özel, NOW TV'de İlker Karagöz'ün sorularını yanıtladı. Özel, "CHP'de 1 Nisan'ı bekleyenler çok beklerler. Eğer böyle bir ekip varsa, bunu sayın önceki Genel Başkanımızla ilişkilendiriyorlar, geçtiğimiz günlerde bir paylaşım yaparak o hadsizliğe kendi pozisyonunu yaptı. 1 Nisan'ı bekleyenler çok beklerler" dedi.

Özel, sözlerine devam ederek, 31 Mart tarihinde gerçekleşecek yerel seçimlere odaklandı. "Bir önceki seçimde sırf AK Parti kaybetsin diye ne olursa olsun oy vereceğim diyen, kaybettirme stratejisi izleyen HDP yok, diğer taraftan İYİ Parti'yle birlikte işbirliği vardı" diyen Özel, bu seçimde karşılaştıkları zorluklara vurgu yaptı. Yeni bir değişim için adımlar attıklarını ifade eden Özel, "Esas yerel yönetim devrimi 5 yıl sonra olacak. Objektif kriterlerle kimsenin itiraz etmeyeceği, başarılı olanın devam edeceği, başarısız olanın yerine başkasının geleceği bir sistem" açıklamasında bulundu.

CHP’li belediye başkanı göçmenlerin nikah ücretini 25 kat arttırdı CHP’li belediye başkanı göçmenlerin nikah ücretini 25 kat arttırdı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na yönelik sözlerine ise "Canı sağolsun" şeklinde yanıt veren Özel, Hatay'daki seçim durumuna da değindi. Hatay'da yapılan anket sonuçlarına göre konuşan Özel, Hatay İttifakı'nın kurulmaması durumunda Cumhur İttifakı'nın avantaj sağlayabileceğini belirtti ve bu ittifakı oluşturmak için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.