Geçen yıl Adana Altın Koza Film Festivali sırasında oyuncu Burak Deniz ile meslektaşı Nilperi Şahinkaya ve şu anki sevgilisi Emre Yusufi arasında yaşanan olaylara ilişkin mahkeme kararı açıklandı. Karara göre, Burak Deniz, darp, tehdit ve hakaret suçlamalarından beraat etti.

Dilan Polat'a şok! Bir dava daha açıldı Dilan Polat'a şok! Bir dava daha açıldı

Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın gerekçeli kararına göre, Burak Deniz'in Nilperi Şahinkaya'nın arkadaşı Necmi Deniz Akıncı'ya karşı yöneltilen "Basit Yaralamaya Teşebbüs" suçundan beraatine karar verildi. Mahkeme, yüklenen fiilin kanunda suç olarak tanımlanmamış olması nedeniyle Burak Deniz'i suçlu bulmadı.
Aynı kararda, Burak Deniz'in Nilperi Şahinkaya ve Necmi Deniz Akıncı'ya yönelik tehdit ve hakaret suçlamalarından da beraat ettiği belirtildi. Mahkeme, Burak Deniz'in atılı suçları işlemediğini belirledi.

Gerekçeli kararda ayrıca, Nilperi Şahinkaya ve Necmi Deniz Akıncı'nın itiraz etmeleri halinde mahkemede duruşma açılacağı, ancak Burak Deniz'in itiraz etmesi durumunda genel hükümlere göre yargılamaya devam edileceği ifade edildi.