Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, teknik direktör konusu, Rıza Çalımbay, kadro dışı bırakılan futbolcular ve transfer çalışmaları hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Teknik direktör konusunda medyanın ortaya attığı isimlere itibar etmemek gerektiğini belirten Arat, "Görüştüğümüz hocalar var. Çok kısa sürede açıklanacaktır. Bu bilgiyi bizden duymanız gerekiyor. Yakındır, çok uzak değil, yakın zamanda bir açıklama yapılacaktır" ifadelerini kullandı.

Dursun Özbek devam diyor Dursun Özbek devam diyor

Arat, görevden alınan Rıza Çalımbay'ın ayrılığına da değinerek, "Rıza Hocamız kıymetlimizdir, efsanemizdir, unutulmaz kaptanımızdır. Beşiktaş, Rıza Hoca'yı tartışmaz. Profesyonel bir ayrılıktır. Gönülde ayrılık mümkün değildir. Bu geçici bir ayrılıktır" dedi.

Transferle ilgili olarak da konuşan Arat, birçok oyuncunun gündemde olduğunu belirterek, "Transfer tarihi başlar başlamaz duyacaksınız. Beşiktaş'ın geçici sıkıntısı bir gerçektir ama Beşiktaş bu sıkıntıların altından çabuk kalkacaktır. Camiamız, bu sıkıntıların üstünden gelecektir" şeklinde konuştu.

Kadro dışı bırakılan futbolcuların durumuyla ilgili olarak Arat, "Bu sporcular, kontratlı sporcularımız. Antrenörümüz gelince bu kararı değerlendirecektir. Bu sporcularla çalışmaya devam edeceğiz. Kararı, yeni gelen antrenörümüz verecektir. Sakat ve dışarıda antrenman yapan oyuncularımızın dönmesini yeni antrenörümüz verecektir" açıklamalarını yaptı.