Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Kırşehir'de Mucur Seçim Ofisi'nin açılışına katıldı. Konuşmasını tamamlamak üzereyken bir vatandaşın "Yeniden Refah Partisi gelecek, faizleri düşürecek, hizmeti getirecek." şeklindeki tepkisiyle karşılaştı.

Müsavat Dervişoğlu'ndan Devlet Bahçelinin sözlerine yanıt! Müsavat Dervişoğlu'ndan Devlet Bahçelinin sözlerine yanıt!

Destici'nin tepkisi üzerine, "Nezaket, adap diye bir şey var ya. Buraya hangi parti olursa olsun bir partinin genel başkanı gelmiş. Adayı var konuşuyor. Buraya gelip de o genel başkana, başka bir partinin propagandası yapılır mı? Git şurada yap kardeşim" şeklinde yanıt verdi.

Ardından Destici, "Bir de biz kardeşiz diyoruz ama olmaz ki bu böyle. Bir derdin, isteğin, arzun varsa söyle ama nezaket diye bir şey var. Üstelik biz 'kardeşiz' diyoruz. Kardeş kardeşe, kardeşçe davranmak zorunda. Şimdi bazı partilerimizin şöyle bir şeyleri var. Biz öyle değiliz. İlla biz olalım demiyoruz. Ülkemiz, devletimiz, milletimiz için neyse o olsun diyoruz. Ve her zaman devletimizin varlığı, ülkemizin birliği, milletimizin geleceği için de ortak azami müştereklerde bulunduklarımızla hep işbirliği yaptık." ifadelerini kullandı.

Programın ardından BBP Genel Merkez görevlileri, Kırşehir İl Başkanı Ali Boyacı, Mucur Belediye Başkan adayı Ali Şahin ve partililerle birlikte seçim ofisinin açılışı gerçekleştirildi.