Real Madrid, LaLiga'da zirve yolunda önemli bir adım atarak 30. hafta mücadelesinde Santiago Bernabeu'da Athletic Bilbao'yu 2-0 mağlup etti. Ancak, galibiyetin ardından takımda içsel bir gerilimin olduğu iddia edildi. Real Madrid'e yakın kaynaklara dayanarak yapılan haberlerde, Arda Güler ile teknik direktör Carlo Ancelotti arasında bir gerilim yaşandığı belirtildi.

Arda Güler'in maçlarda yeterli süre almadığına dair endişeleri, genç oyuncunun sabrını taşırken, Athletic Bilbao maçının ardından soyunma odasında Ancelotti ile tartıştığı öne sürüldü. İddialara göre, Arda Güler'in tecrübeli teknik adamla yaptığı tartışmada, "Sıradan bir oyuncu olmak istemiyorum, başarılı olmak istiyorum" şeklinde bir ifade kullandığı belirtildi.

İşte Süper Lig’de 37. Haftanın programı İşte Süper Lig’de 37. Haftanın programı

Ancak, Carlo Ancelotti'nin Arda Güler'e karşı soğukkanlı bir tavır sergilediği ve genç oyuncuya sakin olması ve doğru zamanı beklemesi gerektiğini ifade ettiği aktarıldı. Haberde, Ancelotti ve yönetiminin Arda Güler'in olağanüstü bir yetenek olduğunu kabul ettiği, ancak fiziksel açıdan henüz elit seviyede olmadığını ve bu nedenle zamana ihtiyacı olduğunu vurgulandı.