Fenerbahçe Başkanı Ali Koç gazetecilerle yaptığı konuşmada İsmail Kartal’ın oğlu  için akreditasyonu var açıklamasında bulundu.

Beşiktaş’ın teknik direktörlük için temas kurduğu adaylar netleşmeye başladı Beşiktaş’ın teknik direktörlük için temas kurduğu adaylar netleşmeye başladı

Ali Koç’un açıklamaları şöyle:

Tüneldeki görüntüleri istedik ancak alamadık. Asıl saldırı, soyunma odasına giden tünelde gerçekleşti.  İçeri girerken insanlara doğru dürüst üst araması yapılmadı. Kadıköy'deki bir maçta bir Fenerbahçeli kadın yöneticim çok ciddi sıkıntılar yaşadı. Trabzon özel bir bölge mi? Burada yaşananlar sonrası vali veya emniyet müdürüne bir yaptırım uygulanmaması ve hala görevde olması bize bu saldırıların organize olduğunu gösteriyor. Ancak bu organizasyonun içinde Trabzonspor Kulübü'nün olduğunu düşünmüyorum.”

Sosyal medyada çokça tartışılan İsmail Kartal’ın oğlunun akreditasyonu olmadan nasıl içeri girdiği konusuna da değinen Ali Koç,

“İsmail Kartal'ın oğlunun akreditasyonu yok dediler. Bu yalan. Akreditasyonu var. Ötekinin oğluna laf söyleyince hop oturup hop kalkıyorlar. İsmail Hoca'nın oğlu bütün gece kusmuş. Ailesine de haber vermemiş. İsmail Hoca tek laf etti mi?” dedi.