CHP Lideri  Özel'den kardeşiyle ilgili çarpıcı açıklama CHP Lideri Özel'den kardeşiyle ilgili çarpıcı açıklama

Bir dizi programa katılmak üzere Aksaray'a gelen Akşener, burada açıklamalarda bulundu. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Aksaray ziyareti sırasında yaptığı konuşmada, partisinin amacının Türkiye'yi bölmeye kalkışanlara karşı durmak, saygısızca konuşanların ağızlarını kapatmak ve ülkeye el uzatanların ellerini kırmak olduğunu ifade etti. Akşener, yerel seçimlerde vatandaşın kantarına çıkarak partilerini değerlendirmek istediklerini belirtti.

Konuşmasında 2023 genel seçimlerindeki başarısızlığa da değinen Akşener, özeleştiri yaparak Türkiye'de konuşulması gereken konuların İYİ Parti üzerinden sürekli gündeme geldiğini savundu. Emeklilerin maaşı, tarım ve hayvancılık gibi önemli konuların ihmal edildiğini söyledi. Akşener, 2023'te şok yaşatacaklarına ve beklenmeyen bir büyükşehir dahil birçok belediyeyi kazanacaklarına inandıklarını dile getirdi.

Partisinin iç işlerine karışan elleri parçalayacaklarını vurgulayan Akşener, CHP'nin kongresine müdahale iddialarını reddederek partilerinin iç işlerine karışmadıklarını belirtti. Akşener, dürüstlük ve ahlakın önemine vurgu yaparak partisinin ve ülkenin geleceği için başarılar diledi.