İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Türkiye genelinde terörle mücadele kapsamında düzenlenen "Bozdoğan-2" operasyonlarında 16 ilde gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonlarda 120 şüphelinin yakalandığını açıkladı. Operasyonların amacının terör örgütlerine karşı mücadeleyi sürdürmek ve ülkenin huzurunu sağlamak olduğunu belirten Bakan Yerlikaya, operasyonlarda elde edilen başarı için emniyet güçlerini tebrik etti.

Yapılan operasyonlarda, Afyon, Ankara, Aydın, Bingöl, Hakkari, Hatay, İzmir, Kars, Kayseri, Kocaeli, Konya, Malatya, Mardin, Siirt, Şanlıurfa ve Tunceli illerinde faaliyet gösteren terör örgütü üyeleri ve işbirlikçilerine yönelik operasyonlar düzenlendi. Operasyon sonuçlarında 120 şüphelinin yakalandığı ve ruhsatsız tabancalar ile çok sayıda dijital materyalin ele geçirildiği bildirildi.

Ali Yerlikaya'dan MAHZEN-35 operasyonları hakkında açıklama! Ali Yerlikaya'dan MAHZEN-35 operasyonları hakkında açıklama!

Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, operasyonların devam edeceğini ve güvenlik güçlerinin teröristlere göz açtırmayacaklarını vurguladı. Operasyonları gerçekleştiren emniyet güçlerine teşekkürlerini ileten Yerlikaya, milletin dualarıyla güç bulduklarını ifade etti.