Kabine Toplantısı sonrasında Erdoğan’ın gündeminde yine İsrail vardı! Kabine Toplantısı sonrasında Erdoğan’ın gündeminde yine İsrail vardı!

Zafer Partisi, 31 Mart'ta yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde belediye başkan adaylarını tanıttı. Zafer Partisi'nin İBB Başkan Adayı Azmi Karamahmutoğlu oldu. 

Zafer Partisi İBB Başkan Adayı Azmi Karamahmutoğlu "İstanbul halkı dolaşırken, çoluk çocuğuyla otururken ne cinsel ne fiziki ne sözlü hiçbir sataşmaya ve tacize maruz kalmayacaktır. Bunun yolu, yöntemi her neyse Zafer Partisi belediyeciliği adına, İstanbul halkına söz veriyorum. Hormonlu bir şekilde artan İstanbul nüfusunu sağlıklı bir şekilde seyreltebilmek için evvela kaçak ve göçmenle başlayabilmek için bir hanede çok sayıda kaçak mülteci nüfusun kalmasına izin vermeyeceğiz. İkametgah usulünde sınırlamalar getireceğiz. Alacağımız sosyal, maddi ve fiziki önlemlerle güçlü, kudretli kent yönetiminde söz sahibi olan, sözünü dinleten bir belediyecilik anlayışıyla yine eski güzel günlerde olduğu gibi çocuklarımız, gençlerimiz, İstanbul'un sokak ve caddelerinde, gündüz veya gece saatinde, yahut şafak söktüğünde gezip dolaşabilecek, kültürel, sanatsal, eğlence hayatına devam edebilecek" ifadelerini kullandı. 

Azmi Karamahmutoğlu kimdir?

Azmi Karamahmutoğlu 1966 yılında Trabzon Of’ta doğdu.
İlkokul ve ortaokul eğitimini de Trabzon merkezde tamamlayıp, 1983 yılında Trabzon Ticaret Lisesi’ni bitirdi.
1989 yılında Çukurova Üniversitesi Mersin MYO İşletmecilik bölümünü bitirdi.
1994’te başladığı Doğu Akdeniz Üniversitesi’ndeki MBA eğitimini; 1996’da Alparslan Türkeş’in görevlendirmesiyle yarıda bırakıp, Ankara’da “Ülkü Ocakları Genel Başkanlığı”na getirildi. 

Üç çocuk babası olan Karamahmutoğlu, yurt içi ve yurt dışındaki şirketleriyle yenilenebilir enerji “güneş enerjisi” sektöründe faaliyet göstermektedir.