Ankara Polatlı'da Yeniden Refah Partisi (YRP) Belediye Başkan adayı Yusuf Hamdemir'in seçim irtibat bürosuna saldırı düzenlendi. Olay, ilçeye bağlı Cumhuriyet Mahallesi'nde meydana geldi ve saldırgan, parti afişlerinin asılı olduğu camı tekme darbesiyle kırdı. Parti binası güvenlik kameraları tarafından kaydedilen olayın ardından, şikayet üzerine polis ekipleri harekete geçti.

Güvenlik kamera kayıtları sayesinde saldırganın kimliği tespit edilerek gözaltına alındı. YRP Polatlı Belediye Başkan Adayı Yusuf Hamdemir, konuyla ilgili yaptığı açıklamada olayı "münferit" olarak değerlendirdi ve saldırıya dair detaylı bir açıklama yapmaktan kaçındı. Emniyet, saldırganın alkollü olduğunu tespit etti.

Türk Hava Kuvvetleri Kıbrıs adasının güneyinde! Türk Hava Kuvvetleri Kıbrıs adasının güneyinde!

Saldırıya ilişkin güvenlik güçlerinin hızlı ve etkili müdahalesiyle ilgili Hamdemir, Polatlı Emniyet Teşkilatı'na ve destek açıklamalarında bulunan siyasi parti temsilcilerine teşekkür etti. Olayın bir an önce çözüme kavuşturulması ve seçim sürecine odaklanmak adına Hamdemir, konuyu daha fazla gündemde tutmama kararı aldıklarını belirtti.

Editör: Burak Hakkı Polat