PEUGEOT'un güncellediği E-TRAVELLER, profesyonel yolcu taşımacılığına odaklanan, her biri üst düzey konfor sunan koltuk seçenekleriyle üretilen bir araçtır. Model, 5 ile 9 arasında değişen koltuk seçenekleriyle mevcuttur. VIP donanım seviyesi, lüks iç mekân ambiyansı, üç bölgeli klima ve karartılmış cam tavan gibi özelliklerle birlikte, birbirine bakan dört bağımsız koltuk düzeni sunarak salon konfigürasyonunu zenginleştirir.

E-TRAVELLER, kızaklı ve çıkarılabilir koltukları, 2. koltuk sırasındaki rafları, entegre perdeleri ve diğer pratik özellikleriyle son derece işlevsel bir yapı sunar. Ayrıca, zorlu zeminlerde, özellikle kum, çamur, kar gibi zeminlerde güçlü bir tutuş sağlayan Eğim İniş Kontrol Sistemi ve Advanced Grip Control gibi özelliklere sahiptir. Bu özellikleri sayesinde, E-TRAVELLER açık hava etkinlikleri için mükemmel bir yol arkadaşı olarak öne çıkar.

Yenilenen modelin bir de E-EXPERT Combi Van versiyonu bulunmaktadır. Bu özel versiyon, günlük ulaşım için tasarlanan ve 9 koltuğa kadar iç mekân sunan bir yapıya sahiptir. E-EXPERT Combi Van, iç mekânı optimize edilmiş pratiklikle birleştirerek kullanıcıya geniş bir kullanım alanı sunar.

Tüm yeni E-TRAVELLER versiyonları, zemin altında konumlandırılan bataryasıyla iç mekân genişliğini korur. Yeni E-TRAVELLER, konfigürasyona bağlı olarak 9 kişiye kadar kullanımda 1.500 litre, 5 kişiye kadar kullanımda 3.000 litre ve 2 veya 3 kişi kullanımda 4.900 litreye kadar kargo alanı sağlayabilme özelliğine sahiptir.

TESLA Türkiye’de fabrika açacak mı! TESLA Türkiye’de fabrika açacak mı!

Yeni E-TRAVELLER, güçlü donanımlarının yanı sıra daha kullanıcı dostu bir tasarım sunarak güvenlik ve verimlilik standartlarını bir üst seviyeye taşımaktadır.