Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Servet Avcı’dan boşalan başdanışmanlığına İYİ Parti Ankara Eski İl Başkanı ve ASKİ Spor Asbaşkanı Mesut Özarslan’ı atadı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, İYİ Parti Ankara Eski İl Başkanı ve ASKİ Spor Asbaşkanı Mesut Özarslan'ı Başdanışman olarak görevlendirdi.

Özarslan 19 Aralık 2023 tarihinde İYİ Parti’den istifa etmişti.

Mansur Yavaş, 4 Ekim 2023 tarihinde başdanışmanı Servet Avcı'yı görevden almıştı...

MESUT ÖZARSLAN KİMDİR?

Mesut Özarslan 1976 yılında Sivas'ta doğdu. İlk, ortaöğretim ve liseyi Sivas’ta tamamladıktan sonra lisans eğitimine Konya Selçuk Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünde devam etti.Masterini da burada tamamlayarak yine aynı üniversitede Akademik kadroda görev almaya başladı.

Akademik görevinden ayrıldıktan sonra 2002’de Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ve (TOKİ) Altyapı ve Zemin Etüd Şube Müdürülüğü görevine başladı.

Yavaş İmamoğlu'nun yüzüne telefon mu kapattı? Yavaş İmamoğlu'nun yüzüne telefon mu kapattı?

Ardından Başbakanlık Pakistan Deprem Bölgesi Koordinatörü olarak görev yaptı.

Daha sonra kendi kurmuş olduğu GEOLİMİT MÜHENDİSLİK A.Ş.'de yönetim kurulu başkanı olarak iş hayatında başarılı bir yer edindi.

27. dönem İYİ Parti Ankara milletvekili adayı olmuştur. İYİ Parti Ankara İl Başkanı görevinde de bulunan Özarslan halen ASKİ Spor Asbaşkanı görevini yürütmektedir. (haymanagazetesi)

Editör: Haber Merkezi