İYİ Parti lideri Meral Akşener, Ümit Özlale’nin istifa edeceği yönündeki iddialara yanıt verdi.

Yeniçağ’dan Yasin Gökhan’ın haberine göre, İYİ Parti'nin İzmir büyükşehir belediye başkan adayı ile ilgili düzmece ve yalan bir haber çıktığını belirterek Akşener, şöyle konuştu:

“ÜMİT ÖZLALE YALANLADI”

"Biz gerçekten yalan olduğunu düşündüğümüz konuyu sadece yalanladık ama oradan alıp bugün başka YouTube kanalında da Ümit Özlale istifa edeceğine kadar iş götürülmüş. Bu konularla ilgili mahkemeye müracaat ettik ama biraz önce Ümit Özlale ile konuştum o da haberleri yalanladı.”

Dışişleri'nden Yemen açıklaması Dışişleri'nden Yemen açıklaması

“BU BİR OPERASYONDUR”

Özlale ile ilk defa konuştuğumuzda 5 ay evvel, 'İzmir'i çok seviyorum, İzmirliyim İzmir'den aday olmak istiyorum' diyen kişidir, ilk önce o istedi. Kendinin söylediği şu, diyor ki 'Ben İzmir'de uzun zaman çalıştığım, İzmir'de her bir İzmirliye ulaşmaya gayret ettiğim, kimseyle kavga etmeden projelerimi anlattığım, yerel yönetim dışında bir cümle sarf etmediğim için kimseye düşmanlık eden bir dille, iftira atan dille konuşmadığım için ciddi mesafe aldım, dolayısıyla bazılarını rahatsız etti bu iş. O nedenle bu bir operasyondur, böyle bir durum yoktur."

Editör: Haber Merkezi