Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, Türkiye Kupası Finali için Atatürk Olimpiyat Stadı’na onay verdi. Daha önce Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Atatürk Olimpiyat Stadı’ndan oynamak istediklerini belirtmişti. Dolayısıyla Türkiye Kupası Finali’nin Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanacağı kesinleşti.

Ali Koç yeniden Kulüpler Birliği başkanı seçildi Ali Koç yeniden Kulüpler Birliği başkanı seçildi

TFF'den yapılan açıklamada 23 Mayıs Perşembe günü oynanması planlanan Türkiye Kupası finalinin nerede gerçekleşeceği  iki kulübün ortak kararı ile belli olacak denilmişti.

Tüpraş Stadı'nda basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Arat, "Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi dün beni aradı ve (Türkiye Kupası finaiyle ilgili) 'Nereyi düşünüyorsunuz?' dedi. Ben de Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan ve benim birlikte görüşmemizin daha faydalı olacağını düşündüm. Ertuğrul Doğan çok önemli bir başkandır ve sözünde duran bir insandır. Onunla aynı masaya oturup finali konuşmak güzel bir şeydir. Beşiktaş finale kalmıştır, Beşiktaş için 23 Mayıs çok önemlidir. Kendileri Atatürk Olimpiyat Stadı'ndan bahsetmiş. Atatürk Olimpiyat Stadı milli bir stattır. Beşiktaş zaten bu teklifi getirecekti. Ertuğrul Bey'in Trabzon'dan bu teklifi getirmesi tüm Türkiye'yi rahatlatmıştır." diye konuştu. (TRT SPOR)

Editör: Haber Merkezi