Büyük umutlarla gittiğimiz Avrupa Şampiyonası'nda 2'de 0 çeken A Milli Takım için bugün son şans... Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de İsviçre ile karşılaşacak olan ay-yıldızlı ekibimiz, en iyi 4 üçüncüden biri olmak için bekleyecek. Sloven hakem Slavko Vincic'in düdük çalacağı karşılaşma saat 19.00'da başlayacak ve TRT 1'den yayınlanacak. 6 gruptan ilk iki ile en iyi 4 üçüncünün son 16'ya kalacağı EURO 2020'de bu şansını son ana kadar kullanacak olan Türkiye, diğer grupta oynanacak maçları da takip edecek.

İŞTE O İHTİMALLER
İsviçre'yi yenmesi halinde puanını 3'e çıkaracak olan A Milli Takım'ın en iyi 4 üçüncüden biri olmasını sağlayacak ihtimaller arasında şu üçü öne çıkıyor: D Grubu'nda son maçlara birer puanla giren Hırvatistan-İskoçya maçının berabere sonuçlanması, B Grubu'nda da Belçika'nın Finlandiya'yı 4 farklı skorla geçmesi ya da Danimarka'nın Rusya'yı en az 2 farklı sonuçla yenmesi... Bu 3 ihtimalin dışında diğer gruplarda da alınacak sonuçlar A Milli Takım'ı son 16'ya taşıyabilir.

Valilik açıkladı! Fenerbahçe taraftarları Ali Sami Yen'de yer alabilecek mi? Valilik açıkladı! Fenerbahçe taraftarları Ali Sami Yen'de yer alabilecek mi?

TÜRKİYE - İSVİÇRE MAÇI MUHTEMEL 11'LERİ

Türkiye: Uğurcan, Zeki, Merih, Çağlar, Rıdvan, Okay, Cengiz, Hakan, İrfan Can, Yusuf, Burak

İsviçre: Sommer, Elvedi, Schar, Akanji, Freuler, Xhaka, Rodriguez, Mbabu, Shaqiri, Embolo, Seferovic