Trabzonspor-Fenerbahçe maçının ardından yaşanan skandal olaylarda yeni detaylar gün yüzüne çıkmaya devam ediyor. Mücadelenin ardından stadyumda yaşanan karmaşada Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'ın oğlu Emre Kartal da saldırıya maruz kaldı. Emre Kartal'ın yaşadığı fiziksel yaralanmaların ciddiyeti gündeme bomba gibi düştü.

Taraftarların saldırısında Emre Kartal'ın kafasına aldığı darbe sonucu eziklik ve kaburga çatlağı yaşadığı belirlendi. Üstelik, olay esnasında Emre Kartal'ın şiddetli kafa travması geçirdiği de ortaya çıktı. Türk futbol tarihindeki utanç verici gecede İsmail Kartal'ın oğlunun da bu şekilde travma yaşaması, spor camiasını derinden üzdü.

"TRAVMA YAŞAMIŞ"

Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım fırtınası Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım fırtınası

Emre Kartal'ın kafa travması ve fiziksel yaralanmaları hakkında Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre, yaşadığı darbe sonrası ciddi bir sağlık sorunu ile karşı karşıya olduğu belirtildi. Maç sonrası yaşanan bu olay, Türk futbolunun şiddet içeren yüzünü bir kez daha ortaya koyarken, güvenlik önlemlerinin yetersizliği de tartışma konusu oldu.