Yeniçağ’dan Ercan Karaca’nın aktardığı bilgilere göre, Yenilenen tasarımı ve sportif çizgileriyle öne çıkan yeni Opel Corsa modeli, cazip finansman seçenekleriyle dikkat çekiyor. 200 bin TL için sunulan 12 aylık vade ve %0,99 faizli kredi imkânı, kullanıcılara avantajlı bir alışveriş fırsatı sunuyor.

Opel Astra modeli, Edition donanımında 250 bin TL için 12 aylık vade ve %0,99 faizli kredi seçeneği ile müşterilere sunulmaktadır. Ayrıca, GS ve Ultimate donanımlarında ise 300 bin TL için geçerli olan 12 aylık vade ve %0,99 faizli kredi imkânıyla satışa sunulmaktadır.

Dünyanın gökyüzünde hareket etme şekli değişiyor: Uçan taksilere bir adım daha… Dünyanın gökyüzünde hareket etme şekli değişiyor: Uçan taksilere bir adım daha…

Opel'in SUV segmentindeki modellerinden biri olan Crossland, cazip finansman seçenekleriyle müşterilere sunuluyor. 200 bin TL için geçerli olan 12 aylık vade ve %0,99 faizli kredi imkânı, kullanıcıları için avantajlı bir alışveriş fırsatı sunmaktadır.

Mokka modeli ise GS ve Ultimate donanımlarıyla 300 bin TL için; 12 ay vade ve %0,99 faizli kredi veya Edition donanımıyla 250 bin TL için; 12 ay vade ve %0,99 faizli kredi seçenekleriyle satışa sunulmaktadır. Bu finansman seçenekleri, Opel müşterilerine çeşitli donanım ve fiyat seviyelerinde tercih yapma esnekliği sağlamaktadır.

Opel’in üstün Alman teknolojilerini, modern tasarım dilini ve dijital kokpit özelliğini bir arada sunan SUV’daki amiral gemisi Opel Grandland, 300 bin TL için; 12 ay vade ve %0,99 faizli kredi fırsatı veriyor.