Bir taksi sürücüsünün hayatını kaybettiği ve 2'si polis 5 kişinin yaralandığı olayı, "Mami" lakaplı şahıs ve arkadaşlarının gerçekleştirdiği öğrenildi. Silahlı saldırı güvenlik kameralarına da yansıdı.

İSKİ'den Marmara Denizi'ne atık su dökülmesi hakkında açıklama İSKİ'den Marmara Denizi'ne atık su dökülmesi hakkında açıklama

Görüntülerde, ilk olayın ardından gelen polis ekipleri çalışanlarla konuştuğu esnada saldırganların iki polis ve 3 kişiyi yaraladığı görülüyor. Bir polis memuru ise saldırganlara ateş açarak karşılık veriyor. Saldırı esnasında yaralanan polis memurlarının hayati tehlikesi olmadığı, taksici Mehmet Sabır Şalışlıoğlu'nun da bacağından vurulduğu ve sonrasında kaldırıldığı hastanede hayatını kaybettiği öğrenildi.