Sakarya'nın Sapanca ilçesinde akşam saatlerinde meydana gelen olayda, Ülkü Ocakları Sapanca İlçe Başkanı Emirhan Kabalak, ocak binası önünde içki içen kişileri uyardı. Sakarya'da yerel yayın yapan T54 sitesinin haberine göre, uyarının ardından içki içen kişilerden biri üzerindeki tabancayı çıkararak ardı ardına ateş etti ve Emirhan Kabalak’ı vurdu.

4 Kurşun İsabet Etti
Bacaklarından vurulan Emirhan Kabalak, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hızla Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Kabalak’ın bacaklarına ikişer tane olmak üzere toplam dört kurşun isabet ettiği belirlendi. Hastanede tedavi altına alınan Kabalak’ın durumunun stabil olduğu bildirildi.

Polis Çalışma Başlattı
Olayın ardından polis ekipleri geniş çaplı bir çalışma başlatarak, saldırganın yakalanması için operasyon başlattı. Polis olay yerinde incelemelerde bulunarak delil topladı ve soruşturma devam ediyor.

MHP İl Başkanı'ndan Ziyaret
Olayın ardından Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne giden Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Oğuz Alkaş, yaralı Emirhan Kabalak’ı ziyaret etti ve sağlık durumu hakkında bilgi aldı. Alkaş, Kabalak'a geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Bu üzücü olay sonrasında polis ekiplerinin çalışmaları sürerken, saldırının neden gerçekleştiği ve detayları hakkında soruşturma devam ediyor.

İsrail'in TRT ekibine saldırısına tepkiler çığ gibi büyüyor! İsrail'in TRT ekibine saldırısına tepkiler çığ gibi büyüyor!

Editör: Burak Hakkı Polat