Şanlıurfa'da yerel seçim yarışı heyecanla devam ederken, Gelecek Partisi'nden gelen beklenmedik bir hamle dikkatleri üzerine çekti. Gelecek Partisi Belediye Başkan adayı Ferit Çevik, seçim yarışından çekildiğini duyurdu. Bunun üzerine Gelecek Partisi Şanlıurfa yönetimi, AK Parti'nin adayı Zeynel Abidin Beyazgül'ü destekleyeceklerini ilan etti.

Gelecek Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Hidayet Baysal, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, "Gelecek Partisi Şanlıurfa teşkilatı olarak yaptığımız istişareler sonucunda Şanlıurfa'da mevcut Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Zeynel Abidin Beyazgül'e destek vereceğiz" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 1 Mayıs Taksim açıklaması Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 1 Mayıs Taksim açıklaması

Bu karar, AK Parti'nin seçim kampanyasına önemli bir destek olarak değerlendirilirken, Şanlıurfa'daki siyasi dengeler üzerinde de etkili olabileceği öne sürülüyor.

AK Parti adayı Zeynel Abidin Beyazgül de sosyal medya hesabından bu destek için teşekkürlerini ileterek, "Gelecek Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Hidayet Baysal ve yönetimine, yerel yönetimler seçimlerinde AK Kadrolara verecekleri desteklerden ötürü teşekkür ediyorum" mesajını paylaştı.