Samsung, Kaliforniya’da düzenlenen bir etkinlikte, yeni amiral gemisi yapay zeka destekli S24 serisini tanıttı.

Galaxy S24 serisi, yapay zeka teknolojisini akıllı telefon serisinde yazılımına dahil eden ilk cihaz üreticilerinden biri oldu. Samsung, Google ile işbirliği yaparak Gemini isimli yapay zekasını telefona entegre etti ve Galaxy AI ile birlikte donanımına yapay zekayı entegre eden ilk cihaz üreticilerinden biri oldu.

Galaxy S24 serisi, akıllı çağrı ve metin çevirileri yaparak engelsiz iletişim sunmak, çekilen fotoğrafları kusursuz hale getirmek, yeni bir arama standardı belirlemek gibi bir dizi üretken yetenek getiriyor..

Galaxy AI, dil algılama ve çeviri, görüntü oluşturma ve kodlama dahil olmak üzere bir dizi üretken yetenek getiriyor 1. Galaxy S24 serisi, Samsung’un yeni cihaz ve bulut tabanlı yapay zeka modeli Galaxy AI geceye damga vuran ana temaydı.

iPhone’lar işe geç kalmanıza sebep olabilir! iPhone’lar işe geç kalmanıza sebep olabilir!

Samsung'un yeni cihaz ve bulut tabanlı yapay zeka modeli Galaxy AI geceye damga vuran ana temaydı. İşte Galaxy AI'de yer alacak özellikler;

Circle to Search With Google: Daha önce Android'de ana ekran düğmesine uzun basıldığında Google'ın sesli asistanı tetikleniyordu. Galaxy S24'te aynı eylem, görüntü tabanlı bir Google araması gerçekleştirmek için bir nesneye dokunabileceğiniz veya daire içine alabileceğiniz bir ekran kaplamasını harekete geçiriyor. Sonuçlar mevcut ekranınızın veya uygulamanızın üstünde sunulduğundan, arayüzden çıkmak sizi başlangıçta bulunduğunuz yere geri döndürür.

Live Translate (Canlı Çeviri): Cihaz üzerinde çalışan bu özellik sayesinde artık bir telefon görüşmesi yaparken gerçek zamanlı çevirileri duyabilir ve bunların metin halini görebilirsiniz. Yapay zeka sayesinde Karşınızdaki kişi de sizi kendi konuşma dilinde duyacak.