Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin 6-8 derece üstünde olduğunu söyleyen NTV Meteoroloji Editörü Dilek Çalışkan, "Sıcak hava dalgası oldukça erken geldi. Ama Mart-Nisan-Mayıs aylarında da bu sıcak hava dalgasının etkisinde kaldık. Şu anda sıcaklıklar ortalamanın 6-8 derece üstünde. İstanbul'un Marmara'nın Ege'nin en sıcak günü bugün. İstanbul gölgede 35 dereceye kadar çıkıyor. Bursa, Balıkesir 38-39'lara kadar çıkacak. İzmir 38, Aydın 42, Antalya 40'a yakın. Adana 41, Ankara, Bolu tarafları 34 civarında ama şu anda biz güneşin altındayız ve 45 derece hissediyoruz o sıcaklığı güneşin altında bir 10 derece daha eklemek gerekiyor sıcaklığa. Dezavantajı şu hafif esiyor rüzgarlarda serinlik vermiyor." dedi.

O belediyenin SGK'ya borcu yok O belediyenin SGK'ya borcu yok

CUMA GÜNÜ SICAKLIKLAR DÜŞECEK

Çarşamba ve perşembe günleri de sıcak havanın etkili olacağını belirten Çalışkan, Türkiye genelinin iki gün daha sıcak hava dalgasının etkisinde olacağını cuma gününden itibaren ise sıcaklıkların düşmeye başlayacağını söyledi.

YAĞMUR GERİ DÖNÜYOR

İç Ege'de, Isparta'da Ankara, Bolu, Eskişehir taraflarında yine sağanak yağmurlar var. Hatta bu yağışlar cumadan önce perşembe günü de az noktada başlayacak.

Editör: Haber Merkezi