Hatay'da deprem! Hatay'da deprem!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın onayıyla gerçekleştirilen atama ve görevden alma kararları, Resmi Gazete'de yayımlandı.

Karara göre, Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan, Afyonkarahisar İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Tanır, Tarım ve Orman Bakanlığı 5. Bölge Müdürü Şahin Çılgın ve Devlet Malzeme Ofisi (DMO) Genel Müdürlüğü Trabzon Bölge Müdürü Enver Uzun görevden alındı.

Ayrıca, çeşitli bakanlıklara yapılan, açıkta bulunan ve yeterlilik sınavında başarı gösteren vergi müfettişi ve başmüfettiş atamaları da duyuruldu.

Hazine ve Maliye Bakanlığı'nda vergi müfettişliklerine ve vergi başmüfettişliklerine 7'şer kişi atanırken, Kültür ve Turizm Bakanlığı'nda 8, Tarım ve Orman Bakanlığı'nda 3, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nda 1 başmüfettiş ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nda 1 iş müfettişi ataması yapıldı.

HAZİNE VE MALİYE BAKANLIĞINA ÖNEMLİ ATAMALAR

Hazine ve Maliye Bakanlığında açık bulunan Vergi Başmüfettişliklerine Furkan Fırat, Erhan Yaşaran, Hatice Senger Erdoğan, Levent Emre, Bayram Gülçiçek, Barış Gürsoy, Volkan Nurdağ ve Halime Eda Tandoğan atandı. Bakanlıkta açık bulunan Vergi Müfettişliklerine ise Sevil Toprak, Osman Neşet Tandoğan, Erol Cihan Dersinlioğlu ve yapılan yeterlilik sınavda başarı gösteren Vergi Müfettiş Yardımcıları Murat Dönmez, Güler Çelik, Harun Yartaş ve İbrahim Ayyıldız atandı. Atamalar 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3’üncü maddeleri ve 375 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin ek 37’nci maddesi gereğince gerçekleştirildi.

TARIM BAKANLIĞI ATAMLARI

Tarım ve Orman Bakanlığında açık bulunan Başmüfettişliklere ise 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3’üncü maddeleri gereğince Müfettişler Caner Atasever, Mahmut Kaynar ve Songül Afşar atandı. Tarım ve Orman Bakanlığında ayrıca 5’inci Bölge Müdürü Şahin Çılgın görevden alındı.