Pendikspor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, TRT Spor'a yaptığı açıklamada Beşiktaş'a olan hayali hakkında konuştu. Üzülmez, "Futbolu bıraktığımdan beri en büyük hayalim Beşiktaş'ta çalışmak. İstiyoruz ama kolay değil. Santos, şu anda bir şeyler yapmaya çalışıyor. Ama emin olun; bize de güvenilse, bize de o sorumluluk verilse biz de yaparız." şeklinde konuştu.

Aynı röportajda, daha önce kendisini eleştiren Alpaslan Öztürk ile ilgili değerlendirmelerde bulunan İbrahim Üzülmez, "Oyuncu ile hoca aynı takımda bir birliktelik geçirmişse bu tarz konuşmalar yapılmamalı. Profesyonellikte o tarz şeyler söylerseniz döner gelir gelmez aynı takımda yer bulursunuz. Alpaslan'da da olduğu gibi. Alpaslan benimle konuşmak istediğini söyledi. Yanıma gelmesi benim için yeterliydi. Bir adım attı biz ona 3 adım atmalıyız. Ama keşke ikimiz de bu açıklamaları yapmasaydık." ifadelerini kullandı.

İYİ Parti kurultayı devam ediyor! İYİ Parti kurultayı devam ediyor!

Fenerbahçe ile oynayacakları maça da değinen Üzülmez, "Fenerbahçe maçı zor bir maç. Maçın favorisidir. Fenerbahçe'ye gidip teslim mi olacağız yoksa bir reaksiyon gösterip puan ya da puanlar mı alacağız! Pazar günkü maçı bizim için çıkış maçı olarak görüyoruz. Oyuncularım da o reaksiyonu gösterecektir." şeklinde konuştu. Ayrıca, ligde kalmak için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini ve pes etmeyeceklerini vurguladı.