Ermeni Uyanış Partisi lideri ve eski Syunik valisi Vage Hakobyan, Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ermeni siyasetçi, Paşinyan’ın İHA sesini duyunca nasıl kaçtığını anlattı.

İşgal altında tuttuğu topraklar nedeniyle Azerbaycan karşısında aldığı ağır mağlubiyetin ardından siyasi krizlerle çalkalanan Ermenistan’ın Başbakanı Nikol Paşinyan hedefte olmaya ve skandal açıklamalara konu olmaya devam ediyor. Ermeni basınına göre, “Ermenistan” bloğunun temsilcisi, Ermeni Uyanış Partisi lideri ve eski Syunik valisi Vage Hakobyan, Gümrü’deki bir miting sırasında Paşinyan’ın İHA sesini duyunca nasıl kaçtığını anlattı.

Mitingde konuşan Vage Hakobyan, Ermenistan Başbakanı için “Paşinyan’ın varlığı algımıza bir hakarettir.” ifadelerini kullandı.

İsrail'e açılan soykırım davasına Türkiye de müdahil oldu İsrail'e açılan soykırım davasına Türkiye de müdahil oldu

Oxu.aze haber sitesinde bugün yer alan habere göre, Vage Hakobyan konuya ilişkin şunları kaydetti:

“Kötü lider, yıldızlardan bahsediyor, yeterliliğin kalıntılarını kaybediyor. Ona göre yıldızlar muhtemelen sadece konyak şişesindedir. Ya da korku hakkında dedikodu. 2 bin polis eşliğinde sokaklara dökülen bir adam… 9 Kasım’da bulunamamak için saklandı. Görüşte bir insansız hava aracının (İHA) sesini duyduğunda, o kadar hızlı koştu ki, gardiyanlar ona ulaşamadı. Vaftiz babası Nikol’den alıntı yapacağım, varlığınız algımıza hakarettir!”