Usta sanatçı Orhan Gencebay, Türk müziğinin efsane isimlerinden biri olarak bilinirken, bu kez müziğini siyasi bir mesajla buluşturdu. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum için özel olarak bestelediği şarkıyla dikkat çeken Gencebay, seçim kampanyasına destek verdi.

Şarkının sözlerinde, İstanbul'a ve şehrin tarihi değerlerine vurgu yapan Orhan Gencebay, müziğiyle de adından söz ettirdi. Murat Kurum, Gencebay'ın bestelediği şarkıyı seçim kampanyasında kullanarak destek almayı amaçlıyor.

Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında ikinci gizli tanık ortaya çıktı Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında ikinci gizli tanık ortaya çıktı

Gencebay'ın hazırladığı özel şarkının klibinde, Murat Kurum'un vatandaşlarla iç içe geçen samimi anlarına ve İstanbul'un eşsiz manzaralarına yer verildi. Murat Kurum, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda, "İstanbul'umuzun eşsiz güzelliğini anlatan Orhan Gencebay'ın şarkısını dinlediniz mi? Teşekkürler Orhan Baba" ifadelerini kullanarak Gencebay'a teşekkür etti.